Katendrechtse Lagedijk 285 B – Rotterdam

Katendrechtse Lagedijk 285 B – Rotterdam
Katendrechtse Lagedijk 285B, 3083 GE Rotterdam, Nederland
Verkocht €159.500 k.k. - Appartement, Beneden Woning
54 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer

Wij bieden u deze schitterende 3 kamer woning gelegen op de begane grond met ruime achter tuin van 100m²!!

Katendrechtse Lagedijk ligt vlak nabij het winkelcentrum- metro- en busstation Zuidplein. De wijk is enorm in opkomst door de realisatie van ‘Hart van Zuid’. Onlangs is het zwembad opgeleverd en zijn de voorbereidingen in volle gang voor de bouw van de megabioscoop naast het Ahoy.

Er is centrale verwarming door middel van een combiketel (2015), dubbele beglazing in hardhouten kozijnen. En niet te vergeten: een keurige en uitgebreide inbouwkeuken, badkamer en de woon- en slaapvertrekken voorzien van laminaatvloer (2015).

Indeling

– Entree naar de woning. Hal met gang en meterkast.
– Woonkamer 4.75 x 3.40 met gestucte wand- en plafondafwerking, inbouwspotjes en laminaatvloer. Via deze ruimte heeft u toegang naar het achtertuin.
– Slaapkamer 1 4.05 x 1.80 (voorzijde) met laminaatvloer
– Half open keuken 3.70 x 3.70 met luxe keukenopstelling v.v. gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast, vaatwasmachine, oven, magnetron, nette betegeling en inbouwspotjes. Via de keuken heeft u toegang naar het achtertuin.
– Slaapkamer 2 4.0 x 3.40 met laminaatvloer .
– Badkamer 2.20 x 3.00 met moderne wandtegels, douche en mooie wastafel. Van uit badkamer heeft u toegang naar de bergruimte.
– Ruime toilet met fontein.

Let op! Van de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer 1 zijn er ook foto’s van de lege woning ten opzichte van de huidige inrichting.

Algemeen

– eigen grond
– rondom geheeld voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– centrale verwarming middels combiketel (2015)
– bijdrage VvE € 47,89 per maand

Oplevering

in overleg

Overige Details

  • Bouwjaar: 1940
  • Inhoud: 158 m³
  • Disclaimer: AnSa Makelaars vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging: Alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak. Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. AnSa Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Plaats

Andere Woningen