Klaverstraat 107 A – Rotterdam

Klaverstraat 107 A – Rotterdam
Klaverstraat 107
Verkocht €130.000 k.k. - Appartement, Beneden Woning
70 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer

STARTERS OPGELET!

3-kamer appartement op de begane grond met een tuin van ruim 12 meter lang. De buitenzijde is keurig onderhouden door de VvE. Het complex is volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen.

Klaverstraat ligt op loopafstand van het winkelcentrum- metro- en busstation Zuidplein. De wijk is enorm in opkomst door de realisatie van ‘Hart van Zuid’. Onlangs is het zwembad opgeleverd en zijn de voorbereidingen in volle gang voor de bouw van de megabioscoop naast het Ahoy. Voor ontspanning kunt u wandelend naar het Zuiderpark. Alle voorzieningen zijn in de nabije omgeving, evenals de uitvalswegen.

Let op, prijs betreft een bieden vanaf prijs.

Indeling

Begane grond:
Gesloten entree met bellentableau en trapopgang. Bij binnenkomst één trappetje omhoog naar de voordeur van de woning.

Entree, ruime hal, meterkast, deur naar slaapkamer I, woonkamer, keuken, toilet en badkamer. Het tegelwerk in de natte ruimte uitgevoerd in lichte kleurstelling. Vanuit de woonkamer is de tweede slaapkamer, voorheen berging in de onderpand, te betreden met een trap naar beneden.

Algemeen

– eigen grond
– VvE bijdrage € 200,- per jaar
– zeer ruime tuin

Oplevering

in overleg

Overige Details

  • Bouwjaar: 1947
  • Inhoud: 210 m³
  • Disclaimer: AnSa Makelaars vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging: Alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak. Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. AnSa Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Plaats

Andere Woningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *