Rietdekkerweg 24 – Rotterdam

Rietdekkerweg 24 – Rotterdam
Rietdekkerweg 24, 3068 GW Rotterdam, Nederland
Verkocht €132.500 k.k. - Appartement
Rietdekkerweg 24 85 m² 2 Slaapkamers 1 Badkamer

Keurig 3 kamerappartement op de 1e verdieping in een goed onderhouden complex met lift, op een centrale locatie. Zo treft u naast u, het gezellige winkelcentrum Ambachtsplein en metrohalte Ambachtsland ook het recreatiegebied Zevenhuizerplas en strand Nesselande in de nabije omgeving.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten entree/bellenplateau. Er is een eigen berging in de onderbouw.

1e verdieping:
Entree/hal, gang met ruime berging, meterkast en deels betegeld toilet. Lichte woonkamer met vrij uitzicht aan de achterzijde en toegang tot het balkon (2×2.50). Een zeer nette keuken (3.50×2.20) welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de wma en een hardstenen keukenblad en biedt tevens toegang tot het balkon. De woning is voorzien van twee slaapkamers aan de achterzijde resp. (4.50×3) en (4.50×2.20). De badkamer is deels betegeld en voorzien douche en een wastafel.

Algemeen

– Zeer centraal gelegen 3 kamerappartement met vrij uitzicht
– In de nabije omgeving treft men alle denkbare voorzieningen aan, zoals een kleinschalig winkelcentrum, openbaar vervoer (bus, metro), scholen, sportaccomodaties en diverse uitvalswegen
– De entree van de woning ligt aan een groot gezamenlijk terras
– De woning is geheel vzv dubbel glas
– Het appartement is geheel afgewerkt met een fraaie laminaatvloer
– De bijdrage voor de VvE bedraagt € 143,- per maand
– Erpachtcanon is afgekocht tot december 2032

Oplevering

In overleg

Overige Details

  • Bouwjaar: 1980
  • Inhoud: 240 m³
  • Disclaimer: AnSa Vastgoed vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging: Alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak. Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. AnSa Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Plaats

Andere Woningen