Spechtstraat 28 B – Rotterdam

Spechtstraat 28 B – Rotterdam
Spechtstraat 28B, 3082 MC Rotterdam, Nederland
Verkocht €130.000 k.k. - Appartement, Beneden Woning
Spechtstraat 28B 55 m² 1 Slaapkamer 1 Badkamer

Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte benedenwoning, welke geheel is gerenoveerd, dan is deze leuke 2/3 kamerwoning beslist een bezichtiging waard. De woning is gelegen in een rustige en gewilde straat in Oud-Charlois en beschikt over een aangelegde achtertuin van (5.00 x 8.00) met achterom en met een schuur. De luxe badkamer en keuken zijn geplaatst in 2016, alsmede de kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Centraal gelegen nabij winkels en openbaarvervoer.

Middels een eigen voordeur heeft u toegang tot de woning. Bij binnenkomst treft u een hal (4.10 x 1.00) welke toegang verleent tot alle vertrekken. De luxe en geheel betegelde badkamer (3.75 x 2.85) is voorzien van een ruime inloopdouche en separaat toilet. Aan de achterzijde van de woning is de luxe keuken gesitueerd, welke in 2016 is geplaatst. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van 3.75 x 2,85. De gezellige woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een afmeting van 7.80 x 2.90 en is voorzien van een nette laminaatvloer en strakke wandafwerking. Via openslaande deuren in de woonkamer kunt u de achtertuin betreden. Vanuit de woonkamer is de toegang naar de halfopen keuken met een mooie antraciet keukenopstelling en diverse apparatuur: keramische kookplaat, afzuigschouw, inbouwkoelkast en is ook de C.V.-opstelling (2016) aanwezig.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– De genoemde prijs is expliciet een minimale koopsom
– Verwarming middels CV
– VvE: passief
– Bouwjaar: 1939

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod.

Overige Details

  • Bouwjaar: 1939
  • Inhoud: 140 m³
  • Disclaimer: AnSa Vastgoed vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging: Alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak. Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. AnSa Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Plaats

Andere Woningen