Willem Beukelszstraat 43 I + II – Rotterdam

Willem Beukelszstraat 43 I + II – Rotterdam
Willem Beukelszstraat 43, 3027 CK Rotterdam, Nederland
Verkocht €110.000 k.k. - Maisonnette
Willem Beukelszstraat 43 115 m² 3 Slaapkamers 2 Badkamers

De Willem Beukelszstraat is gelegen nabij de Mathenesserstraat en de Mathenesserdijk. Een groot pluspunt is de gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer (station Marconiplein op 2 minuten loopafstand). De snelweg is ook binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling

Bovenwoning gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping (bestaande uit twee appartementsrechten). Beide appartementsrechten kunnen worden samengevoegd tot één woning. De woning is geheel gedateerd en dient te worden aangepast aan de eisen van deze tijd (houten vloeren, houten kozijnen voorzien van enkel glas).

– Begane grond: entree met opgang naar de eerste verdieping
– Eerste verdieping: overloop, woonkamer, toilet, badkamer, keuken
– Tweede verdieping: overloop, woonkamer, toilet, badkamer, keuken
– Derde verdieping: overloop, 3 slaapkamers

Bijzonderheden

– eigen grond
– verwarming middels gasgestookte cv-ketel en gaskachel
– warm water middels geiser
– bijdrage VvE € 123,42 per maand

Oplevering

per direct

Overige Details

  • Bouwjaar: 1926
  • Inhoud: 345 m³
  • Disclamer: AnSa Vastgoed vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging: Alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak. Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. AnSa Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Plaats

Andere Woningen