Koninginneweg 71 – Ridderkerk

Koninginneweg 71 – Ridderkerk
Koninginneweg 71, 2982 AH te Ridderkerk
Verkocht €185.000 k.k. - Appartement
Koninginneweg 71 79 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom

In het hart van het Ridderkerkse centrum bevindt zich dit ruime 3-kamer appartement. Het appartement heeft een centrale ligging en ligt op steenworp afstand van het centrum van Ridderkerk. Uitvalswegen en andere voorzieningen zoals het openbaar vervoer en scholen liggen ook in de nabije omgeving.

Indeling

Begane grond
Centrale entree met postbussen en bellentableau.

3e verdieping
Entree en hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de gang die de woning verdeeld in alle vertrekken: de meterkast, aparte toilet, badkamer, woonkamer, twee slaapkamers en woonkamer. Vanuit de keuken en grote slaapkamer heeft u ook toegang tot de ruime balkon.

Algemeen

– gelegen op eigen grond;
– VvE € 190,- per maand;

Oplevering

in overleg

Overige Details

  • Bouwjaar: 1959
  • Disclaimer: AnSa Makelaars vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging: Alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak. Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. AnSa Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Plaats

Andere Woningen