Ridderspoorstraat 38 C – Rotterdam

Ridderspoorstraat 38 C – Rotterdam
Ridderspoorstraat 38C, 3073 EW Rotterdam, Nederland
Verkocht - Maisonnette
Ridderspoorstraat 38 C 66 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom

Ruime en lichte, geheel gerenoveerde c.q. gemoderniseerde 3-kamer maisonnette in Bloemhof, gelegen net achter de Lange Hilleweg tegenover nieuwbouwwoningen en met een winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen direct om de hoek.

Iets verder , maar voor de meesten op loopafstand, vind u uitgebreide winkel- en eet-en-drinkgelegenheden op o.a. Boulevard Zuid (Beijerlandselaan en Groene Hilledijk) en de Dordtselaan. Verder zijn er direct bij u in de buurt diverse openbaar vervoersvoorzieningen en diverse scholen.

Indeling

1e verdieping:
Overloop toilet geheel nieuw betegeld (vloer en wanden) lichte inbouwkeuken met alle apparatuur; magnetron, oven, koffiezetapparaat, vaatwasser, koelkast, afzuiger en spoelbak. De keukenwanden zijn nieuw betegeld. Ruime en lichte woonkamer en toegang tot balkon. De trapopgang gaat naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Hal/ruime overloop naar 2 ruime en lichte slaapkamers. De zeer ruime en moderne badkamer is geheel nieuw aangelegd. De vloer en de wanden zijn geheel betegeld. De douchehoek met de thermostaat-mengkraan en het badmeubel compleet met de wastafel en de ééngreepsmengkraan en de spiegel zijn nieuw

Algemeen

– eigen grond
– zeer recentelijk gerenoveerd
– centrale verwarming en warm water middels cv-combiketel
– actieve VvE: bijdrage €120,- per maand
– centrale verwarming en warm water middels cv-combiketel

Oplevering

per direct

Overige Details

  • Bouwjaar: 1920
  • Inhoud: 194 m³
  • Disclaimer: AnSa Vastgoed vermeldt nadrukkelijk dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het maken van een afspraak tot bezichtiging en het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Bezichtiging: Alléén na een via ons kantoor gemaakte afspraak. Hoewel deze presentatie met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. AnSa Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij; neem uw eigen aankoopmakelaar mee.
Plaats

Andere Woningen